Klinkt allemaal mooi,

Maar wie zijn jullie nu eigenlijk?

Ontmoet het team

Ontmoet het team

Klinkt allemaal mooi,

maar wie zijn jullie nu eigenlijk?

flipbox-image

Rick

Ik ondersteun het gehele team en leer iedere dag

flipbox-image

Wessel

Ik verbind mensen op basis van hun drijfveren

flipbox-image

Meta

Ik verbind mensen met hun nieuwe droombaan op basis van mijn creativiteit

flipbox-image

Rens

Ik ondersteun bedrijven op het gebied van toekomstbestendig Recruitment

flipbox-image

Lysanne

Ik maak toekomstbestendig HR & Recruitment bereikbaar voor Startups en MKB

flipbox-image

Laura

Ik maak toekomstbestendig HR & Recruitment bereikbaar voor Startups en MKB

flipbox-image

Onze nieuwe collega?

Ook bijdragen aan werkend geluk?

Check onze werken-bij site!

Hoe het begon

Vanuit een passie voor verbindingen leggen en mensen helpen is Assist in 2010 gestart. Een combinatie van HR en Recruitment, gericht op het MKB. Het MKB, vanwege de dynamiek, de snelheid en de korte lijnen. Door een sterke drive om het anders te doen dan de rest groeit Assist nog iedere dag. 

Op het gebied van innovatie en creativiteit worden kleine en grote stappen gemaakt. Samen ‘de werkende wereld gelukkiger maken’! Niet zomaar een slogan, maar één waarvoor we nog steeds met enorm veel plezier ons bed uit komen.

Iedere dag opnieuw raken we hier steeds meer mensen mee. Mensen die aan willen sluiten bij onze missie, en onderdeel worden als partner of teamlid, of mensen die we helpen aan een nieuwe collega of baan. Wil je meer weten over wat we precies allemaal doen? Of wat er nog allemaal gaat komen?

Hoe het begon

Vanuit een passie voor verbindingen leggen en mensen helpen is Laura in 2010 gestart met Assist. Een combinatie van HR en Recruitment, gericht op het MKB. Het MKB, vanwege de dynamiek, de snelheid en de korte lijnen. Door een sterke drive om het anders te doen dan de rest, is Assist, met vallen en opstaan :), gegroeid. Iets wat alles bleek te versterken.

Zowel qua kwaliteit, als interne organisatie en regionale spreiding werden soms kleine en soms grote stappen gemaakt. In 2018 sloot Lysanne aan als mede-ondernemer. Samen ‘de werkende wereld gelukkiger maken’! Niet zomaar een slogan, maar één waarvoor we nog steeds iedere dag met veel plezier ons bed uit komen.

Inmiddels raken we hier ook iedere dag opnieuw meer mensen mee. Mensen die aan willen sluiten bij onze missie, en onderdeel worden van ons team, of mensen die we helpen aan een nieuwe collega of baan. Wil je meer weten over wat we precies allemaal doen? Of wat er nog allemaal gaat komen?